ONLINE SAXOFOONLES

Sinds 1997 geef ik met veel plezier privé les aan zowel kinderen (vanaf 8 jaar) als aan volwassenen, mensen die net beginnen, al jaren spelen, in bandjes\orkesten spelen, naar het conservatorium willen en mensen die het voor de lol doen..... van alles wat dus.


Sinds ben 2020 ben ik begonnen met het geven van online saxofoonlessen.


De voordelen van online saxofoonles:

- Je hoeft er de deur niet voor uit, hebt geen reistijd en reiskosten en je kan de lessen volgen vanuit huis.

- Het maakt niet uit waar je woont, je kan nu altijd les bij me volgen!

- De lessen zijn zeer flexibel af te spreken, of je nou wekelijks, om de week of per afspraak les wilt,... mocht je een keer niet kunnen of de les willen verzetten, geen probleem ik ben heel flexibel.

- De lessen zijn alle 1 op 1 prive lessen, ik kan je meteen helpen met vragen en je oefeningen meegeven om verder te komen.

- De lessen worden gegeven in het Nederlands en Engels, veel online saxofoonlessen zijn vooral internationaal gericht en dus vaak enkel in het Engels.

- Je kan via mij een gereviseerde saxofoon huren voor 25,- per maand.Wat heb je nodig voor de online saxofoonles:

- Een computer, tablet of smarthphone (met camera en microfoon)

- Internet verbinding

- Skype

- Uiteraard een saxofoon(mocht je nog geen saxofoon hebben dan is er een mogelijkheid via mij een saxofoon te huren of te kopen)

- Enthousiasme!


Hoe werkt het:

Ik geef altijd eerst een gratis proefles, dan kunnen we tijdens deze les (digitaal) kennismaken en kijken wat je al kan, en wat je graag zou willen leren, samen maken we een plan en gaan meteen aan de slag!

Ik werk voor de online lessen metSkype, dit is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren. https://www.zoom.us

Ik bel je op via Skype en de les kan beginnen!


Voor iedereen maak ik een eigen lesprogramma op maat, over het algemeen bestaan de lessen uit de volgende onderdelen:


-Toonvorming

-Techniek

-Toonladders

-Van blad lezen, uit het hoofd spelen

-Liedjes \ Duetten

-Improvisatie (voor wie dat wil)

-Hulp bij band\orkest partijen etc.

-Theorie

-Luister oefeningen\solfège


Dit alles aangepast naar ieder zijn of haar wens\niveau\leeftijd\aanleg etc.


Diverse stijlen zijn mogelijk, van jazz\blues tot pop, latin, wereldmuziek, ik probeer een zo afwisselend en breed mogelijk programma te maken.


De lessen zijn alle privé lessen er kan gekozen worden voor wekelijks les (30 minuten), of om de week (60 minuten), tevens is het mogelijk om gebruik te maken van het "strippenkaartsysteem" voor 5 lessen of een enkele les van 60 minuten.